Bepaal jouw tarief met de NVJ Tarievencalculator!

maandag 16 november 2020

Je bent nog druk aan het studeren of juist net klaar en krijgt je eerste opdracht aangeboden. Hoera! Nadat je wat meer informatie hebt ontvangen, heb je ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Deze opdracht ligt helemaal in jouw straatje! 


Alleen, welk tarief moet je vragen voor je werkzaamheden? Op internet kan je een heleboel informatie vinden. De ene website beweert dat je echt hoog in moet zetten, de ander adviseert je juist om met een bescheiden voorstel te komen. Je wilt natuurlijk wel fatsoenlijk betaald krijgen, maar de opdrachtgever ook niet afschrikken. Wat moet je doen?

Hiervoor is sinds kort een perfect hulpmiddel. De NVJ Tarievencalculator! Met deze rekentool kunnen alle freelancers, dus ook alle starters, heel snel en eenvoudig hun uurtarief bepalen. Je vult al je gegevens in en de tarievencalculator geeft jou inzicht in een passend uurtarief. Ook denk de calculator met je mee over een geschikte dagprijs en projectprijs. Ideaal als de opdracht meerdere dagen in beslag gaat nemen of zelfs een groter project omvat.

Met de NVJ Tarievencalculator sta jij nog sterker in je schoenen bij onderhandelingen en ben je zeker van je zaak. Jij bent dit tarief waard!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze secretaris ViP Milen van Boldrik.