Nieuws

NVJ Academy en VVOJ ontwikkelen trainingen onderzoeksjournalistiek voor leidinggevenden

De NVJ en VVOJ (Vereniging van Onderzoeksjournalisten) hebben in het kader van de tijdelijke subsidieregeling Talentontwikkeling 2019 van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek subsidie toegewezen gekregen om tien trainingen onderzoeksjournalistiek te ontwikkelen voor leidinggevenden op een onderzoeksredactie. Journalist en trainer Karel van den Berg zal de nieuw te ontwikkelen opleiding coördineren en vormgeven.

14 november 2019
Lees meer

Summer School Financiële Journalistiek: ontmoet de financiële wereld en maak kans op een werkervaringsplek

In de maand juni kun je weer kennis en inspiratie opdoen tijdens de vierdaagse Summer School Financiële Journalistiek 2019. Bezoek het ministerie van Financiën, de redactie van Het Financieele Dagblad, de goudkluis van de Nederlandsche Bank en Perscentrum Nieuwspoort. Ontmoet financieel journalisten, zoals Mathijs Bouman. Je maakt bovendien kans op een betaalde werkervaringsplaats bij een van de mediabedrijven die bij de Summer School is betrokken. Lees meer over Summer School Financiële Journalistiek: ontmoet de financiële wereld en maak kans op een werkervaringsplek

21 maart 2019

Workshop Prinsjesdag 2019

vrijdag 20 september 2019 - 09.00

Laura van Geest (directeur CPB) en Ewout Irrgang en Arno Visser (collegeleden Algemene Rekenkamer) spreken op de Workshop Prinsjesdag over Miljoenennota en MEV en de staat van de overheidsfinanciën. Ze gaan dieper in op de onderwerpen die het nieuws beheersten, maar juist ook op zaken die onderbelicht zijn gebleven.

De Workshop Prinsjesdag vindt plaats op 20 september, de vrijdag na Prinsjesdag, bij de Algemene Rekenkamer in Den Haag, van 9 tot 13 uur, inclusief afsluitende lunch. Deelname kost 55 euro (ex.btw). De bijeenkomst is bedoeld voor parlementair en financieel journalisten. Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

Nadere informatie over de precieze inhoud van de workshop volgt. De bijeenkomst is op basis van Chatham House rules: er kan niet herleidbaar worden geciteerd. Lees meer over Workshop Prinsjesdag 2019

Verfijn resultaten

Trefwoorden