Cursussen NVJ Academy tot einde dit jaar afgelast; online cursussen gaan door

woensdag 14 oktober 2020

In verband met verscherpte coronamaatregelen door de overheid zijn alle cursussen van de NVJ Academy tot einde dit jaar afgelast en verzet. Cursisten die zich hadden ingeschreven voor een van de cursussen ontvangen hun geld terug. De NVJ Academy hoopt het aantal online cursussen op korte termijn verder uit te breiden.

Ben je ingeschreven voor een cursus binnen deze periode dan heb je misschien een aantal vragen.

Wat gebeurt er met mijn inschrijving nu mijn cursus geannuleerd is? ​

Je kunt jezelf opnieuw inschrijven als de cursus weer is ingepland. Wij hopen dat dit in 2021 weer mogelijk is.

Krijg ik mijn geld terug?

Ja, je krijgt je geld terug. We storten het betaalde bedrag zo snel mogelijk terug op de rekening waarmee je de cursus betaald hebt. Mail voor een snelle afhandeling jouw (IBAN) rekeningnummer en je NVJ-lidmaatschapsnummer naar financieel@nvj.nl Je (of jouw werkgever) ontvangt van onze financiële administratie nog een creditfactuur.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld teruggestort krijg?

We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk het bedrag terug te betalen, mail voor een snelle afhandeling jouw (IBAN) rekeningnummer en je NVJ-lidmaatschapsnummer naar financieel@nvj.nl.

Worden de cursussen die nu niet doorgaan in nieuwe jaar weer aangeboden?

Alle cursussen worden meerdere malen per jaar aangeboden, de cursussen die nu niet doorgaan staan ook voor latere seizoenen gepland, raadpleeg voor deze data onze cursusagenda.

Met wie kan ik contact opnemen over cursussen die niet doorgaan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de NVJ Academy via nvjacademy@nvj.nl. Voor financiële vragen kun je contact opnemen met financieel@nvj.nl.

Wat gebeurt er met de online cursussen?

Onze online cursussen gaan gewoon door. De online cursussen van de NVJ Academy worden samengesteld op basis van de actuele ontwikkelingen in het vak. ZZP'ers krijgen vanwege Corona maar liefst 75% korting op het Online cursusaanbod van de NVJ Academy. Mogelijk wordt het aanbod van de online cursussen vergroot. Bekijk hier het aanbod