Doe mee en laat je handtekening achter

woensdag 28 april 2021

Halverwege 2020 blokkeerde het ANP de mogelijkheid om zelf een minimumtarief in te stellen. Veel fotojournalisten zijn hier verbolgen over want zij voelen zich beknot in hun ondernemerschap. Daarom wil de NVF weer in gesprek met het ANP. Om onze uitnodiging aan ANP kracht bij te zetten vragen we je om onder de uitnodigingsbrief je handtekening te zetten.

Wat ging vooraf?

In de NVF-nieuwsbrief van 24 maart hebben we onder leden die beeldmateriaal leveren aan ANP of in het archief hebben staan van ANP-HH gepeild of er animo bestaat om weer in gesprek te gaan met de directie van ANP. Maar liefst 97 procent steunt de NVF hierin. De NVF voelt zich daarom erg gesteund om hiermee verder te gaan. 

Uitnodigingsbrief

Om onze brief extra kracht bij te zetten, willen we graag minimaal 75 handtekeningen onder de uitnodiging aan het ANP zetten. Je vindt de tekst van de uitnodigingsbrief hier. Onderaan komt jouw handtekening en die van je collega’s te staan, om aan te geven dat we ook namens jou in gesprek gaan. Bij minimaal 75 handtekeningen versturen we de uitnodiging. 

Wat vragen we aan je?

Je kunt hier je handtekening achterlaten. 

Nog even dit: jouw naam wordt niet openbaar gemaakt. Je naam zal alleen bij minimaal 75 handtekeningen onder de brief richting ANP verschijnen.