Enquête voor zelfstandigen in culturele en creatieve sector

dinsdag 12 mei 2015

Tilburg University is bezig met een onderzoek onder ondernemers, zelfstandigen en anderen in de culturele en creatieve sector. Onderzocht wordt hoe diverse aspecten zoals creativiteit, samenwerking, strategie en resultaten samenhangen. Deze aspecten worden gedurende meerdere jaren gevolgd. NVJ Zelfstandigen ondersteunt het onderzoek van de Tilburgse universiteit en roept zelfstandigen op de enquête in te vullen.

Voor alle deelnemers een persoonlijk rapport

Deelnemers ontvangen een persoonlijk rapport van Tilburg University, waarin resultaten worden vergeleken met de resultaten van anderen in hetzelfde gebied van de sector en sector in het algemeen (klik hier voor een voorbeeld) 

Gratis workshop en kans op Museumjaarkaart

Ook maak je kans op een gratis Museumkaart voor 2015 of 2016 en mag je kosteloos deelnemen aan een workshop aan Tilburg University naar aanleiding van de onderzoeksresultaten.

Tilburg University verwacht medio juni haar eerste resultaten te presenteren. Rond die tijd ontvangen deelnemers een persoonlijke rapport en verdere informatie over de workshop. Vanzelfsprekend is de enquête volledig vertrouwelijk, en uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Het invullen van de online vragenlijst ongeveer 15 tot 20 minuten.

Link naar de enquête