Freelancen = Ondernemen

dinsdag 28 februari 2012

Al meer dan tien jaar verzorgt de NVJ Academy twee keer per jaar de cursus Freelancen = Ondernemen. De eerstvolgende driedaagse start vanaf 29 maart. De training gaat in op onderwerpen, zoals jezelf in de markt zetten, het verkopen van vakmanschap en betere resultaten behalen uit gesprekken met potentiële en bestaande opdrachtgevers. “De cursus heeft nieuwe energie bij mij los gemaakt.”

De training Freelancen = Ondernemen beslaat drie dagen:

29 maart: Freelancen = Ondernemen (ambities en producten als merk)
5 april: Acquisitie
12 april: Onderhandelen

De cursus Freelancen = Ondernemen is in de afgelopen jaren door enkele honderden freelancers bezocht.

Enkele reacties:

“De cursus heeft me zeker geholpen om met succes en gerichter naar klanten te zoeken. Zo ben ik lid geworden van een journalistencollectief, wat veel werk oplevert.”

“Ik heb gekregen wat ik wilde. Iets concreets om mee te beginnen.”

“De cursus heeft nieuwe energie bij mij los gemaakt.”

“Goede tips voor mijn praktijk als journalist om structureel beter te organiseren”

“Issue waar ik mee zit (ik durf niet), kwam goed aan bod.”

“Een hoop nieuwe dingen gehoord/geleerd.”

“Ik heb het met plezier gevolgd, mede door de docent die er iets leuks/gezelligs van maakte.” Hij bleef respect houden voor de cursisten, viel mij op en dat vond ik prettig.”

“Goede mix van theorie met nadruk op praxis. Veel gelegenheid tot oefenen.”


De driedaagse cursus Freelancen = Ondernemen wordt gegeven door Peter Schneider. Schneider is ruim vijftien jaar actief als zelfstandig trainer en coach binnen WEB-organisatie ontwikkeling. Hij heeft zich gespecialiseerd in de domeinen van ondernemen, marketing, presentatie, acquisitie, onderhandelen, aftersales en management.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Let op: doe je mee aan Freelancen = Ondernemen, of heb je deze training reeds gevolgd, dan is de training Succesvol ZZP’en in de markt op 13 juni wellicht ook iets voor je!