Grote Freelancersdag: Show me the Money

dinsdag 27 maart 2012

Om geld te verdienen als freelancer moet je niet alleen goed zijn, maar ook slim. Leer hoe je je kunt onderscheiden van anderen tijdens de Grote Freelancersdag, die wordt gehouden op dinsdag 5 juni in Amersfoort. Dankzij praktische handvaten leer je om: jezelf als merk neer te zetten, toegevoegde waarde te creëren en nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen. Alle sprekers zijn zelfstandige ondernemers die ooit als éénpitter zijn begonnen en nu een bloeiend bedrijf hebben. Laat je inspireren door hun verhalen.

De Grote Freelancersdag wordt een dag van inspiratie voor freelance journalisten, fotojournalisten en omroepfreelancers, met presentaties, praktijkvoorbeelden en workshops. De dag wordt gevuld met nieuwe inzichten, praktijkvoorbeelden en praktisch gereedschap om zelf aan de slag te kunnen. Tussendoor en na afloop is er volop gelegenheid om collega’s te ontmoeten.

De volgende sprekers hebben (onder voorbehoud) toegezegd: Patrick van der Pijl (Business Models Inc / Business Model Generation), Ilvy Njiokiktjien (World Press Award Winnaar), Eric Smit (auteur ongeautoriseerde biografie Nina Brink en initiatiefnemer van Follow the Money).

Wil je alvast kennis maken met ondernemende journalistiek? Kom dan ook naar onze Freelance Borrel elke laatste vrijdag van de maand. Ook daar gaan we aan de slag met het Business Model Canvas van Patrick van der Pijl. Dankzij dit model leer je te focussen op resultaat.

Locatie: Stadscafé De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Datum en tijd: 09.30 – 17.30 uur