Grote Freelancersdag: Show me the Money

maandag 23 april 2012

Leer tijdens de Grote Freelancersdag op 5 juni hoe je je als freelancer kunt onderscheiden, met onder meer Brenno de Winter, Eric Smit, Ilvy Njiokiktjien en businessplan guru Patrick van der Pijl. Het wordt een dag vol praktijkvoorbeelden en workshops. Daarnaast wordt aan het einde van de dag een journalistiek project beloond met een startkapitaal. Heb jij een briljant idee? Doe dan mee!

Dankzij praktische handvaten leer je op de Grote Freelancersdag om: jezelf als merk neer te zetten, toegevoegde waarde te creëren en nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen. Alle sprekers zijn zelfstandige ondernemers die ooit als éénpitter zijn begonnen en nu een bloeiend bedrijf hebben. Laat je inspireren door hun verhalen. Tussendoor en na afloop is er volop gelegenheid om collega’s te ontmoeten.

Crowdfunding
Het deelnemersgeld van de Grote Freelancersdag wordt besteed aan een journalistiek project van een van de deelnemers. Stuur vooraf je idee in voor 25 mei en maak kans om een van de drie genomineerden te worden, die op de Grote Freelancersdag hun idee mogen pitchen. Aan het einde van de dag wordt de winnaar bekendgemaakt. Ga hier naar de procedure.

Grappigste Tweet
Wil jij dat de deelnemers van het NVJ-crowdfundingproject met de maximale pot naar huis gaan? Hoe meer deelnemers zich inschrijven voor de Grote Freelancersdag op 5 juni aanstaande hoe groter de pot en hoe groter de kans dat een collega freelancer zijn journalistieke droomproject kan financieren.
Trommel je netwerk op via Twitter om deel te nemen en win het boek ‘Business Model You’ ter waarde van €23,99. Het boek gaat naar de zender van de grappigste Tweet onder vermelding van #grotefreelancersdagNVJ

Bezoekers
Locatie: Stadscafé De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Datum en tijd: 09.30 – 17.30 uur
Prijs NVJ leden: € 20,00
Prijs niet-leden: € 30,00

> Inschrijven voor de Grote Freelancersdag
> Download het volledige programma .pdf