Introductietraining Filmen met je Smartphone bij De Coöperatie

woensdag 7 maart 2018

De Coöperatie organiseert voortaan maandelijkse vrijdagmiddagsessies, deels in samenwerking met de NVJ Academy. De eerste sessie op vrijdag 23 maart bestaat uit de introductietraining Filmen met je Smartphone door Peter Brinkman.

De kwaliteit van smartphone-camera's is zo goed dat je er professioneel uitziende opnamen mee kunt maken. Zo kun je direct nieuwsgebeurtenissen filmen en op je website plaatsen, een video als aanjager maken die verwijst naar een artikel, evenementen aankondigen en nog veel meer. Tijdens de introductietraining krijg je alvast handige tips waar je rekening mee moet houden als je filmt.

De Introductietraining Filmen met je Smartphone wordt gehouden op 23 maart van 14.00 tot 16.00 uur bij De Coöperatie (Westeinde 12, Amsterdam). Inschrijven kan hier. Houd de agenda van NVJ en De Coöperatie in de gaten voor toekomstige sessies.

Samenwerking NVJ en Coöperatie uitgebreid

De NVJ en De Coöperatie maakten deze week bekend dat ze hun samenwerking intensiveren met een uitbreiding aan diensten. Een daarvan is de al genoemde maandelijkse vrijdagmiddagsessies bij De Coöperatie. Zie hier het overzicht van alle diensten en voordelen uit deze samenwerking, inclusief informatie over hoe je je kan aanmelden.