Als jij het voor het zeggen had bij de NVJ?

woensdag 16 mei 2018

Wat wil je dat de NVJ voor jou doet? De jongerensectie Vers in de Pers (ViP) doet onderzoek naar de wensen en behoeften van studenten journalistiek en starters. Doel van de enquête is onze serviceverlening en communicatie verder te verbeteren. Ook worden deelnemers aan de enquête van harte uitgenodigd om suggesties te doen. Wil je meedoen? Ga dan hier direct naar de enquête.

Het ViP-bestuur tijdens het Festival van de Journalistiek 2017 (foto: Sebastiaan ter Burg)

Als startende journalist, klaargestoomd voor de arbeidsmarkt, kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Dat doen we onder andere door goede afspraken te maken met uitgevers over goede arbeidsvoorwaarden en campagne te voeren over eerlijke tarieven.

Daarnaast organiseren we speciaal voor jonge journalisten speeddates met mentoren, het Festival van de Journalistiek, workshops en zomer- en nieuwjaarsborrels, het jaarlijkse mentorenprogramma en een uitgebreid cursusaanbod. Ook kun je bij ons terecht voor sollicitatie- en salarisadviezen. En zolang je studeert ben je gratis lid van de NVJ.

Meedoen

Om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we regelmatig wat we aan ons aanbod kunnen verbeteren. Als jij het voor het zeggen had bij de NVJ, wat zou je dan te bieden willen hebben aan jouw generatiegenoten? Hulp bij het vinden van werk? Of meer ondersteunende diensten, zodat jij je kunt focussen op je werk? We willen het graag weten.

ViP-leden hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan de enquete. Ben je nu de link kwijt, of geen lid? Geen probleem, hier is nog een keer de link.

Je antwoorden zijn vertrouwelijk en worden strikt anoniem verwerkt, tenzij je aangeeft benaderd te willen worden.