Kennis vergaren, ook nu

donderdag 26 maart 2020

De NVJ Academy is in overleg met haar docenten om trainingen die hiervoor geschikt zijn om te zetten naar podcasts of video. Op NVJ.nl/academy houden we je op de hoogte. Heb je intussen tijd over en de wens om je kennis te vergroten? Denk dan eens aan een van de e-learning cursussen van NVJ Academy of aan de gratis tutorials over zzp-pensioen, aov en broodfonds.

Ook de NVJ Academy schort haar cursussen tot nader order op. Dit geldt tevens voor alle overige bijeenkomsten. De meeste geannuleerde cursussen worden vanaf juni weer ingepland. Op reguliere cursussen vanaf 31 mei kun je je alvast inschrijven. Het cursusoverzicht vind je hier.

De NVJ Academy is in overleg met haar docenten om trainingen die hiervoor geschikt zijn om te zetten naar podcasts of video. We houden je op de hoogte.

Heb je intussen tijd over en de wens om je kennis te vergroten zonder dat je daarvoor je huis uit hoeft? Denk dan eens aan een van de e-learning cursussen van NVJ Academy: Auteursrecht, Datajournalistiek, en Camjo voor beginners.  

Of wil je je als zelfstandige verdiepen in verzekeringen en pensioen? Bekijk dan hier onze drie gratis tutorials over pensioen, aov en broodfonds