Klanten wederom zeer tevreden over NVJ Advocaten & Juristen

dinsdag 7 maart 2023

Leden die in 2022 zijn geholpen door NVJ Advocaten & Juristen laten weten zeer tevreden te zijn over de dienstverlening. Dit blijkt uit het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek over de ondersteuning door de juridische afdeling.

De vragen binnen het tevredenheidsonderzoek hebben met name betrekking op bereikbaarheid, kwaliteit van de ondersteuning, klantgerichtheid en kennis en kunde van de juristen. Op de vraag hoe de leden de samenwerking met de advocaat of jurist hebben ervaren, antwoordde 86 procent uitstekend en goed. De voortvarendheid waarmee de zaak is behandeld werd beoordeeld met 84 procent uitstekend en goed. De meeste respondenten (86%) vulden uitstekend en goed in bij het totaaloordeel over afhandeling van de zaak.

"Ik ben heel tevreden! De juridische afdeling van de NVJ staat altijd voor je klaar en geeft ook het gevoel dat ze er voor je zijn."

Adviesvragen en zaken

NVJ Advocaten & Juristen nam in 2022 1.539 adviesvragen en zaken in behandeling. Veel vragen en zaken gingen in 2022 over arbeidsrecht, einde arbeidsovereenkomst, auteursrecht, contractenrecht, onrechtmatige publicatie, persvrijheid en belasting. 

Dagelijks spreekuur NVJ Advocaten & Juristen

De afdeling NVJ Advocaten & Juristen is voor leden van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tussen 14.00 en 17.00 uur. Telefoon: 020 3039 700. Via email: juridisch@nvj.nl. Meer informatie op www.nvj.nl/rechtshulp

 

werf een lid