Korting cursussen zzp50% blijft komende jaren gehandhaafd

woensdag 15 juli 2020

Goed nieuws voor zzp’ers in de media: ook in de komende jaren kun je profiteren van 50% korting op cursussen bij de NVJ Academy en Auteursbond. Het LIRA Auteursfonds Reprorecht heeft ook voor de komende jaren tot en met 2023 subsidie toegekend. Zowel leden van de NVJ en Auteursbond, alsook niet-leden die geregistreerd staan bij de KvK, kunnen hiervan gebruik maken.

In de afgelopen drie jaar ontvingen zzp’ers 50% korting op de deelnemersprijs van cursussen bij de NVJ Academy om op deze manier het cursusaanbod bereikbaar te maken voor meer mensen. Binnen dit traject werden 20 cursussen ontwikkeld en aangeboden, zowel vakinhoudelijk als gericht op het ondernemerschap.

Dit aanbod blijft ook de komende jaren bestaan. Ook zullen nieuwe trainingen worden ontwikkeld. Vanwege een toenemende vraag hiernaar zal worden gekeken naar de mogelijkheden om cursussen online of door blended learning (combinatie van fysiek en online) aan te bieden.

Ga hier naar het aanbod van zzp 50% en schrijf je in. 

LIRA

De korting wordt mogelijk gemaakt door auteursrechtorganisatie LIRA, die reprorechtgelden op deze manier wil laten terugstromen naar freelancers in de media. Dit geld moet ten goede komen aan ondernemerschap, werk en inhoud.