Met korting naar De Tegel

donderdag 14 maart 2019

Op dinsdagavond 23 april wordt voor de twaalfde keer De Tegel, de meest prestigieuze journalistieke prijzen van Nederland, uitgereikt in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. De dag start om 15.00 met een middagprogramma voor studenten en jonge journalisten over regio- en lokale journalistiek. Het avondprogramma wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers. Met optredens van cabaretier Peter Pannekoek en zangeres Michelle David. NVJ-leden krijgen meer dan 50 procent korting op de toegangskaarten. ViP-leden die het gratis middagprogramma bijwonen kunnen ook gratis naar de Tegel-uitreiking.

Art Rooijakkers (foto: Mettina Jager)

Middagprogramma voor studenten en jonge journalisten

In samenwerking met RPO, NLPO, Vers in de Pers en het CBS is het programma samengesteld dat dit jaar draait om regio/lokaal/hyperlokale journalistiek. Drie lokale omroepen presenteren zich en gaan met de zaal in gesprek over de vraag hoe zij zich wapenen tegen de lokale macht.

Deelnemers aan het interactieve programma zijn jonge journalisten en studenten van alle journalistieke hogescholen en universiteiten. Gasten zijn onder meer: Tom Jan Meeus (politiek columnist NRC) en Peter Hein van Mulligen (hoofdeconoom en woordvoerder CBS) en moderator Amber Kortzorg.

  • Klik hier voor het speciale aanbod voor ViP-leden 

Avondprogramma De Tegel

Wil je naar de feestelijke uitreiking van de Tegels? Het programma start om 20.15 uur. Dit jaar is er een recordaantal inzendingen in de categorieën: Onderzoek, Verslaggeving, Achtergrond, CBS Talent Tegel, Interview, Storimans Tegel, Nieuws, Publieksprijs, Regionaal/lokaal.

Na de prijsuitreiking is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met vakgenoten bij te praten.

Ledenkortingen

  • NVJ-leden kunnen kaarten bestellen tegen een sterk gereduceerd tarief. Ga hier naar meer informatie en inschrijven