Met korting naar De Tegel 2017

dinsdag 27 maart 2018

Op maandag 16 april wordt voor de elfde keer De Tegel, de meest prestigieuze journalistieke prijzen van Nederland, uitgereikt. Na de prijsuitreiking is er volop gelegenheid om met vakgenoten bij te praten. NVJ-leden ontvangen meer dan 50 procent korting op toegangskaarten voor De Tegel. Voor ViP-leden geldt een gratis combi-aanbieding.

De Tegel 2017 wordt toegekend aan de makers van de beste productie in de categorieën nieuws, onderzoek, interview, achtergrond, nieuwsverslaggeving, Storimans Prijs en CBS Talent Tegel. De categorieën zijn platformonafhankelijk. De presentatoren van de avond zijn Marcia Luyten en Winfried Baijens.

Dagprogramma

Het programma start om 15.30 uur met het middaggedeelte voor studenten en jonge journalisten. Deze middag wordt georganiseerd door de jongerensectie van de NVJ, Vers in de Pers, LocalFocus en het CBS. Zeven tafels van studenten en een tafelvoorzitter buigen zich over stellingen die betrekking hebben op journalistieke invalshoeken en het checken van feiten.

ViP-leden die aan deze gratis middag deelnemen hebben ook vrij toegang tot het diner en de avond van de Tegel-uitreiking. De ViP’pers ontvingen een e-mail over dit combinatievoordeel.

Uitreiking en feest

Het avondprogramma start om 20.15 uur (inloop 19.15) met de uitreiking van De Tegels 2017. Voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaars zal de juryvoorzitter kort verslag doen van de jurering. Na de prijsuitreiking is volop gelegenheid om te toosten op de winnaars en bij te praten met vakgenoten.

Ledenkortingen

NVJ-leden kunnen kaarten bestellen tegen een gereduceerd tarief en betalen € 20 (normale prijs € 45). Vers in de Pers-leden kunnen gebruik maken van de combinatie gratis middagprogramma + gratis avondprogramma, of betalen € 10 voor alleen het avondprogramma. Ga hier naar meer informatie en inschrijven. 

Datum, tijd en locatie

  • Maandag 16 april 2018, 15.00 middagprogramma; 20.15 uur avondprogramma - 23.00 uur
  • Koninklijke Schouwburg, Korte Voorhout 3, Den Haag