Laat je zien in Focus Magazine!

dinsdag 23 januari 2024

De NVF heeft sinds 2020 een samenwerking met Focus Magazine, het oudste fotografieblad in Nederland dat in 1914 werd opgericht. Het biedt leden van de NVF de unieke mogelijkheid om zichzelf en hun werk aan de lezers van het tijdschrift te presenteren. Heb jij interesse om in Focus Magazine te worden geplaatst? Stuur een mail naar secretaris NVF Paul Teixeira.

‘In Focus Magazine is altijd ruimte geweest voor journalistieke fotografie, omdat het een belangrijke stroming in de fotografie is’, zegt Roos Schouw, hoofdredacteur en uitgever Focus. ‘Met deze samenwerking zal er nu elke maand journalistieke fotografie te zien zijn met een achtergrondverhaal van de beste fotografen. En dat is mooi!’

Al 106 jaar een kweekvijver van talent

Focus is het oudste en meest toonaangevende fotografiemagazine in Nederland. Hierin komen alle takken van sport aan bod: van journalistieke fotografie, tot kunst-, sport-, documentaire-, natuur- en portretfotografie. Al 106 jaar is het een kweekvijver van talent. Bekende namen als Erwin Olaf, Carl de Keyzer, Inez van Lamsweerde en Rineke Dijkstra hebben in het verleden door Focus hun eerste stap naar roem kunnen zetten.

Bekende en onbekende fotografen passeren nog steeds de revue, waaronder Susanne Middelberg, Koos Breukel, Eddy van Wessel, William Rutten, Hans Aarsman, Saskia Boelsums, Bas Meelker, William Rutten, Ewa Cwikla, Maria Svarbova, Robin de Puy, Cynthia Boll, Anais Lopez, Marvel Harris.

50% korting voor NVF-leden

Als NVF-lid krijg je tijdelijk maar liefst 50 procent korting op een abonnement op Focus Magazine. Je betaalt tot en met februari 2024 36 euro voor een jaarabonnement. Vanaf het tweede jaar krijg je nog 20 procent korting gedurende de looptijd van het abonnement. Een jaarabonnement op Focus omvat acht edities, waarvan zes in print en acht digitaal. Je kunt Focus digitaal lezen in de Focus-app en als webversie. Neem ook een abonnement op Focus en ontvang 50 procent korting!