Laatste kans om je in te schrijven voor de Masterclass Freelance Journalisten

donderdag 19 april 2018

Hoe behendig ben je in het onderhandelingsspel? Zet jij social media al in om je te profileren? En waarin maak jij het onderscheid? In vijf dagen tijd worden je ondernemerskwaliteiten aangescherpt tijdens de gratis Masterclass Freelance Journalisten van de COP in mei, juni en oktober. Wees er snel bij, want je hebt nog tot en met maandag de tijd om je in te schrijven.

Inschrijving voor deze inspirerende en leerzame workshop staat open voor freelancers die werken bij magazines voor consumenten, waaronder ook opinie- en omroepbladen, met minimaal anderhalf jaar ervaring als freelance journalist.

Cursusdagen

  • 25 en 26 mei - Driebergen
  • 29 en 30 juni - Driebergen
  • 5 oktober - Amsterdam

Actieve deelname

Het vijfdaagse programma, geleid door trainer en coach Marjolein Doomen, biedt plaats aan circa 18 deelnemers. Reken op een intensieve cursus waar kopstukken uit het vak acte de présence geven en die actieve deelname van jou vereist. De overnachtingen zijn verplicht.

Verder met: Henk Linssen, advies, training & interimmangement; Peter Schneider, zelfstandig trainer/coach; Ciska Pittie, coaching, loopbaanadvies en organisatieontwikkeling; Ludo de Boo, mediastrateeg; Marcel Stolk, expert in creatief denken; Etienne Donicie, eigenaar schrijfcoach.com en freelance trainer; Karst Benus, trainer en coach; Leonieke Borghuis, Sara van Gorp en Vico Olling; Helena van Dun, bladenmaker.

Ga hier naar meer informatie en inschrijven

Belangstellenden kunnen het inschrijfformulier downloaden op http://www.bladenmaken.org.

COP

In de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP) zijn NVJ Academy, Magazine Media Associatie (MMA) en de Freelancers Associatie vertegenwoordigd.