Leden in 2020 zeer tevreden over dienstverlening NVJ Advocaten & Juristen

woensdag 31 maart 2021

Leden die in 2020 zijn geholpen door NVJ Advocaten & Juristen zijn net als het jaar daarvoor zeer tevreden over de dienstverlening. Dit blijkt uit het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek over de ondersteuning door de juridische afdeling.

De vragen binnen het tevredenheidsonderzoek hebben met name betrekking op bereikbaarheid, kwaliteit van de ondersteuning, voortvarendheid, strategie en samenwerking met de juristen.

Op de vraag hoe de leden de samenwerking met de advocaat of jurist hebben ervaren, antwoordde 97 procent procent uitstekend en goed. De wijze waarop de zaak in behandeling werd genomen, werd beoordeeld met 95,5 procent uitstekend en goed; voortvarendheid scoorde maar liefst 98,5 procent. De meeste respondenten (92,5%) vulden uitstekend en goed in bij het totaaloordeel over afhandeling van de zaak.

"Heel tevreden over professionaliteit en deskundigheid"   

Aantal adviesvragen en zaken in 2020

NVJ Advocaten & Juristen nam in 2020 1.874 adviesvragen en zaken in behandeling. Veel vragen en zaken gingen in 2020 over arbeidsvoorwaarden, einde arbeidsovereenkomst, auteursrecht, contractenrecht, incasso en portretrecht.

In het eerste coronajaar kwamen ook tientallen adviesvragen over dit onderwerp binnen. Deze gingen over onder andere de steunmaatregelen TOGS, TOZO EN NOW, SBI-codes, schade, werkdruk, OR of redactiestatuut en coronamaatregelen en cao-vragen met betrekking tot corona.

 

"Ik ben uiterst tevreden over de praktische adviezen die ik steeds heb gehad. Prima service!"   

Dagelijks spreekuur NVJ Advocaten & Juristen

De afdeling NVJ Advocaten & Juristen is voor leden van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tussen 14.00 en 17.00 uur. Telefoon: 020 3039 700. Via email: juridisch@nvj.nl. Meer informatie op www.nvj.nl/rechtshulp

"Buitengewoon prettige en effectieve samenwerking"

Lid worden

Ben je nog geen lid? Bekijk hier de voordelen van het lidmaatschap

"Ik ben ontzettend blij dat ik gebruik heb kunnen maken van deze service, ik had het gevoel dat de jurist de zaak heel serieus nam en het was duidelijk dat ze veel ervaring had met journalistieke juridische kwesties. Ik hoop haast dat ik weer in een juridisch geschil terecht kom."