Leden wederom zeer tevreden over NVJ Advocaten & Juristen

woensdag 27 maart 2019

Leden die in 2018 zijn geholpen door NVJ Advocaten & Juristen zeggen zeer tevreden te zijn over de dienstverlening. Dit blijkt uit het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek over de ondersteuning door de juridische afdeling.

De vragen binnen het tevredenheidsonderzoek hebben met name betrekking op bereikbaarheid, kwaliteit van de ondersteuning, klantgerichtheid en kennis en kunde van de juristen. Op de vraag hoe de leden de samenwerking met de advocaat of jurist hebben ervaren, antwoordde 92 procent uitstekend en goed. De wijze waarop de zaak in behandeling werd genomen werd beoordeeld met 94 procent uitstekend en goed. De meeste respondenten (93%) vulden uitstekend en goed in bij het totaaloordeel over afhandeling van de zaak.

NVJ Advocaten & Juristen nam in 2018 1.426 adviesvragen en zaken in behandeling. Veel vragen en zaken gingen in 2018 over arbeidsvoorwaarden, einde arbeidsovereenkomst, auteursrecht, contractenrecht, incasso en AVG.

Enkele opmerkingen naar aanleiding van de enquête

“Alleen maar lof voor de juristen van de NVJ. Altijd prima en snel geholpen!” 

“Erg fijn om zo snel degelijk advies te kunnen ontvangen!” 

“Ik wil benadrukken, dat de hulp van de NVJ advocaat mij de juiste steun gaf en uiteindelijk resulteerde, in een mooi resultaat”

“Juridische bijstand NVJ was door de jaren heen meer dan uitstekend. Meer mensen zouden lid moeten zijn van de vakbond (solidariteit)”

Dagelijks spreekuur NVJ Advocaten & Juristen

De afdeling NVJ Advocaten & Juristen is maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tussen 14.00 en 17.00 uur. Telefoon: 020 3039 700. Via email: juridisch@nvj.nl. Meer informatie op www.nvj.nl/rechtshulp