Meedenken over innovatie en digitale platforms? Word actief binnen sectie Internet

vrijdag 18 september 2015

De sectie Internet van de NVJ is op zoek naar nieuwe bestuursleden, die graag mee willen meedenken over het vak en zich willen bezighouden met innovatie binnen de journalistiek. NVJ-leden die tevens lid zijn van de sectie Internet zijn uitgenodigd om actief te worden als bestuurslid van de sectie.

De sectie Internet is met ruim 500 leden een van de snelst groeiende secties binnen de NVJ. Steeds meer journalisten zijn een groot deel van de dag bezig met werk voor digitale platforms. De sectie Internet organiseert debatten en expert-meetings, waar digitaal werkende journalisten kennis, ervaringen en expertise kunnen uitwisselen en met elkaar kunnen praten over het snel veranderende (digitale) medialandschap.

Daarnaast praat de sectie binnen de NVJ mee over arbeidsvoorwaarden, auteursrecht, opleiding/onderwijs en communicatie, vanuit het perspectief van de voor digitale kanalen werkzame journalisten.

Interesse om actief te worden en al lid van de sectie Internet? Stuur een mail aan NVJ-secretaris Thomas Bruning, tbruning@nvj.nl 

Eerstvolgende bijeenkomst

Zet alvast in je agenda: 15 oktober in Amsterdam: Voorlichting via Twitter: goed nieuws? Hoe heeft internet en met name Twitter de verhouding tussen voorlichters en journalisten veranderd?