Meet the press start met debat op 8 juni

donderdag 19 mei 2016

Op het ene moment journalist, op het andere moment woordvoerder. Herkenbaar? Om de zogenoemde hybride professionals te ondersteunen start de NVJ het platform Meet the press. Dit platform gaat op 8 juni in Nieuwspoort feestelijk van start en staat in het teken van ontmoeting en debat.

De huidige arbeidsmarkt verandert sterk, grenzen tussen beroepsgroepen vervagen. Op het ene moment journalist, op het andere moment communicatieadviseur, woordvoerder of gespreksleider. Daarnaast is een groeiende groep zzp’ers op het ene moment onafhankelijk journalist en op het andere moment doen ze een communicatieklus voor een bedrijf of organisatie.

De startbijeenkomst vindt plaats op woensdagmiddag 8 juni vanaf 15.30 uur (inloop 15.00 uur) in Nieuwspoort Den Haag. Tijdens de middag krijg je antwoord op vragen als: hoe ziet de arbeidsmarkt voor journalisten eruit? Hoe word je hybride journalist? Nemen voorlichters de journalistiek over in de regio? En uiteraard: wat gaat het platform Meet the press de komende tijd doen? 

Met: Cor Groeneweg, Aliëtte Jonkers, Henri Beunders en Len Middelbeek. Moderator is Max van Weezel.

De toegang is gratis voor leden en niet-leden.