Nieuwe bestuursleden NVJ

donderdag 6 november 2008

Anneke Naafs en Mark Fuller zijn tijdens de Verenigingsraad op 5 november jl. benoemd tot NVJ-bestuurslid. In het bestuur van de NVJ ontstonden twee vacatures door het vertrek van bestuurslid Lout Donders en vice-voorzitter Erik van Heeswijk.

Anneke Naafs (42) is VARA redacteur-verslaggever van De Leugen Regeert en presentator digitaal themakanaal Consumententv. Eerder werkte ze als redacteur en verslaggever bij de regionale omroepen Gelderland, Noord-Holland en AT5. Naafs is daarnaast medeoprichtster geweest van de sectie Regionale Omroep. Zij was sectielid van 1991 tot 1995.

Mark Fuller (52) is sinds medio 2007 adjunct-hoofdredacteur multimedia bij FD Mediagroep. Daarvoor werkte hij vier jaar als adjunct-hoofdredacteur bij BNR Nieuwsradio en als hoofdredacteur van de Engelse editie van Het Financieele Dagblad die in samenwerking met de International Herald Tribune werd uitgegeven. Fuller, geboren Brit, begon zijn journalistieke loopbaan als correspondent van het Britse dagblad The Times.