Nieuwe voorzitter en vice-voorzitter ViP

maandag 7 oktober 2013

Stéphanie Versteeg is per 1 oktober de nieuwe voorzitter van de NVJ sectie Vers in de Pers. Anne Hammers is benoemd tot vice-voorzitter van de jongerensectie. Zij volgen respectievelijk Marloes Lemsom en Marie-Paule Fritschy op.

Anne Hammers (l) en Stéphanie Versteeg tijdens de Nacht van de Journalistiek op 28 september 2013

Stéphanie Versteeg (25) is freelance journalist en werkt ondermeer voor Sanoma Media, nrc.next, HDC media en AD Utrechts Nieuwsblad. Stéphanie studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht.

Anne Hammers (25) is webredacteur bij ii.nl en studeert aan de Universiteit van Amsterdam. “Vers in de Pers vertegenwoordigt ruim 800 jonge en betrokken journalisten die het lef hebben voor de journalistiek te kiezen nu de tijden onzeker zijn”, aldus Anne. “Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe zij met creatieve en nieuwe ideeën de toekomst van de journalistiek uitstippelen, en daar help ik graag bij.”

Vers in Pers is nog op zoek naar nieuwe bestuursleden. Voor de eerste keer worden ook jonge fotojournalisten uitgenodigd om bestuurslid te worden. Hiermee doet de sectie recht aan de nieuwe functies bij mediaorganisaties en aan de behoefte van (foto)journalisten om steeds vaker multimediaal en in teams te werken.

Interesse? Stuur een mail naar: versindepers@nvj.nl