De NVJ continueert Platform Gemengd Bedrijf

dinsdag 28 maart 2017

De pilot die vorig jaar van start ging onder de titel NVJ Meet the Press wordt omgezet in het NVJ Platform Gemengd Bedrijf. Het bestuur van de NVJ stimuleert de continuering van het platform om zo een ontmoetingsplek te zijn voor communicatie professionals en voorlichters met een journalistiek hart. Het platform organiseert in juni het eerstvolgende debat.

Het platform Gemengd Bedrijf is eerder een ontmoetings- en netwerkpodium dan een aparte sectie, omdat binnen het platform verschillende disciplines bij elkaar komen. Vanuit het NVJ-secretariaat zal Platform Gemengd Bedrijf worden ondersteund en verder worden uitgebouwd door Jim Verhoef. Verhoef blijft daarnaast  junior secretaris van de secties Vers In De Pers (ViP) en Plus+.

De NVJ startte vorig jaar met de pilot die ondersteuning moest bieden aan (journalistieke) communicatieprofessionals die werkzaam zijn in een hybride omgeving of de overstap hebben gemaakt naar het voorlichters- of communicatievak. Inmiddels heeft het platform meerdere debatten georganiseerd. De eerstvolgende bijeenkomst zal in juni worden gehouden.