NVJ in gesprek met Sanoma over reorganisatie

donderdag 22 juni 2017

Sanoma heeft een reorganisatie aangekondigd waarbij meer dan 30 arbeidsplaatsen komen te vervallen. Reden is het aanstaande vertrek van SBS Nederland, dat in handen komt van Talpa Holding. Voor 26 medewerkers heeft Sanoma inmiddels een collectief ontslagaanvraag ingediend bij het UWV.

De reorganisatie raakt met name medewerkers binnen de financiële afdeling, personeelszaken, klantenservice en de verkoopafdeling. Ook is voor twee medewerkers van VIVA collectief ontslag aangevraagd. 

Sanoma heeft de NVJ en andere betrokken partijen op de hoogte gesteld conform de geldende procedure over deze reorganisatie en de personele gevolgen daarvan. De NVJ heeft met Sanoma meerdere gesprekken gehad. Het eerstvolgende gesprek met Sanoma omtrent deze reorganisatie is op 10 juli gepland. De NVJ zal medewerkers op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Juridische hulp of advies nodig?

Heb je in verband met deze reorganisatie vragen of heb je (juridisch)hulp en/of advies nodig? Neem dan gerust contact op tijdens het dagelijkse spreekuur van NVJ Advocaten & Juristen