NVJ-leden: discussieer mee!

vrijdag 5 februari 2010

De NVJ gaat de NVJ-jaarvergadering en verenigingsraad nieuw elan te geven en roept haar leden op mee te denken. Zo zal de NVJ nog meer gebruik maken van de digitale kanalen, zoals http//community.villamedia.nl waarop mee kan worden gediscussieerd. Dit jaar wordt de verenigingsraad gecombineerd met een NVJ-feest op vrijdag 11 juni in het theater/congrescentrum van de Efteling te Kaatsheuvel.

De sectie lokale media zal optreden als gastheer op 11 juni. Voortaan wordt de verenigingsraad gecombineerd met een NVJ-feest met een inhoudelijk programma, dat zal worden verzorgd door een sectie, afdeling of groep NVJ-leden. Daarvoor stelt de NVJ een start-bedrag ter beschikking van 10.000 euro. Voorstellen voor een NVJ-feest voor 2011, waarbij opnieuw 10.000 euro ter beschikking staat, kunnen worden gericht aan tbruning@nvj.nl.
Voorafgaand aan de VR zal het NVJ-bestuur zelf een aantal discussiepunten op het vakgebied via een ledenpeiling/digitale discussie op de community via een mailing lanceren, zodat daar op 11 juni over kan worden doorgepraat.