NVJ-leden voorrang bij openen kanaal op TPO Magazine

donderdag 3 juli 2014

NVJ-leden werkzaam als zelfstandige krijgen vanaf heden voorrang bij het openen van een kanaal op TPO Magazine. In eerste instantie geldt dit alleen voor tekst en bij voldoende interesse ook voor beeld. Onderdeel van de afspraak is bovendien een gratis training om het eigen kanaal te beheren en een aantal marketingtrucs om artikelen onder de aandacht te brengen. Wees er snel bij, want per maand worden 30 freelancers toegelaten. 

De procedure van de afspraak is als volgt: een freelance journalist biedt een artikel aan via TPO Magazine en als dat 25 keer of meer wordt verkocht kan hij of zij een kanaal openen. De artikelen zijn dan ook te koop via Blendle, eLinea, artikelgemist.nl en Myjour.

De freelancer ontvangt de vergoeding, minus 8 procent voor TPO Magazine (voor niet-leden is dit 10 procent, een voordeel van 2 procent voor NVJ-leden).

Bovendien is onderdeel van het NVJ-aanbod een gratis training waarbij wordt ingegaan op de techniek van een kanaal bijhouden (eenvoudig) en de marketing (een aantal trucs die werken).

De NVJ schat in dat de inkomsten al snel enkele honderden euro’s per jaar tot duizend euro of hoger kunnen zijn, zeker voor actieve freelancers die hun marketing goed weten in te zetten. TPO Magazine laat 30 freelancers per maand toe, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Meld je aan via magazine@thepostonline.nl