NVJ-nieuwjaarsborrel met Zach Wise

donderdag 9 januari 2014

Zach Wise is gastspreker tijdens de NVJ-nieuwjaarsborrel op vrijdagavond 17 januari 2014. Mark Fuller (FD Mediagroep en bestuurslid NVJ) gaat met hem in gesprek over ondermeer de toekomst van journalistiek, beeld en media.

Zach Wise maakte in de afgelopen jaren foto- en videoprojecten, waaronder de prijswinnende Construction Deaths, Thirst in the Mojave en Choosing a President. Wise was tevens verantwoordelijk voor de digitalisering van de New York Times en won hiermee een Emmy Award. Wise is multimedia producer en docent op de Medill School of Journalism.

Mark Fuller (FD Mediagroep, bestuurslid NVJ) ondervraagt Zach Wise onder andere over trends in de media, digitale ontwikkelingen, de toekomst van print, onderzoeksjournalistiek, de rol van beeld bij storytelling, en de vaardigheden en kennis die journalisten vandaag de dag nodig hebben. Vragen vanuit het publiek zijn van harte welkom.

De NVJ-nieuwjaarsborrel wordt vanaf 19.00 uur gehouden in Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179 in Amsterdam, waarna het programma in samenwerking met NVJ Academy om 20.00 uur begint en tot 21.30 uur duurt.

Wil je de Nieuwjaarsborrel en het programma met Zach Wise bijwonen, stuur dan een e-mail naar vereniging@nvj.nl o.v.v. bijeenkomst 17 januari.

De bijeenkomst is gratis voor leden, nieuwe leden zijn van harte welkom.

Eerder op de dag treedt Wise ook op tijdens de Hoofdredacteurendag die wordt georganiseerd door de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP), waarin de NVJ Academy en de Groep Publiekstijdschriften zijn vertegenwoordigd.