NVJ zoekt enthousiaste belteam medewerkers (freelance of oproep)

woensdag 11 september 2019

Voor de versterking van het belteam zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers, die zich ongeveer 1 keer per maand een avond tegen vergoeding willen inzetten voor de NVJ. Tijdens de avond worden diverse groepen (potentiële) leden gebeld met verschillende onderwerpen als bijvoorbeeld onderzoeksvragen of welkomst gesprekken.

Werkzaamheden


We willen ongeveer eens per maand bellen met leden of niet-leden met een specifieke vraag. Dat kunnen opzeggers zijn van wie we beter willen begrijpen waarom zij opgezegd hebben, maar ook bezoekers van evenementen die nog geen lid zijn, en die we willen vragen of ze op de hoogte willen worden gehouden van activiteiten van de NVJ door een nieuwsbrief te ontvangen. Dit zijn slechts voorbeelden; de vraag wordt maandelijks bepaald.


De inzet vindt plaats tussen 17.30 en 21.00 uur vanuit ons pand aan de Johannes Vermeerstraat 22 in Amsterdam; de oproepkrachten werken dus zo’n 3,5 uur in de maand. 

Profiel

  • Je bent NVJ-lid en kent de vereniging en haar activiteiten
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent enthousiast
  • Je vindt het leuk om met mede leden op te trekken en een goed team te bouwen

Wij bieden

  • Een leuk netwerk van collega journalisten (in opleiding) 
  • Een freelance vergoeding, of een 0-uren contract. Je wordt betaald voor de uren die je werkt en je krijgt uiteraard ook je eventuele reiskosten vergoed. De basis is een salaris van 2.022 euro bruto bij een fulltime dienstverband.

Heb je interesse in deze functie of een vraag neem contact op met Michiel Gankema, mgankema@nvj.nl of 06-55742583.