NVJ zoekt enthousiaste medewerkers voor het belteam (freelance of oproep)

woensdag 11 september 2019

Voor de versterking van het belteam zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers, die zich ongeveer één keer per maand een avond tegen vergoeding willen inzetten voor de NVJ. Tijdens de avond worden diverse groepen (potentiële) leden gebeld met verschillende onderwerpen als bijvoorbeeld onderzoeksvragen of welkomstgesprekken.

Werkzaamheden


Ongeveer een keer per maand bellen we met leden en niet-leden. Dat kunnen opzeggers zijn van wie we beter willen begrijpen wat hun motivatie is om op te zeggen, maar ook bezoekers van evenementen die nog geen lid zijn. Die vragen we of ze zich willen inschrijven voor de nieuwsbrief zodat ze op de hoogte blijven van de activiteiten van de NVJ. Dit zijn slechts voorbeelden; de vraag wordt maandelijks bepaald.

De inzet vindt plaats tussen 17.30 en 21.00 uur vanuit ons pand aan de Johannes Vermeerstraat 22 in Amsterdam; de oproepkrachten werken dus zo’n 3,5 uur in de maand. 

Profiel

  • Je bent NVJ-lid en kent de vereniging en haar activiteiten;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je bent enthousiast;
  • Je vindt het leuk om met leden op te trekken en een goed team te bouwen.

Wij bieden

  • Een leuk netwerk van collega journalisten (in opleiding);
  • Een freelance vergoeding of een 0-uren contract. Je wordt betaald voor de uren die je werkt en je krijgt uiteraard ook je eventuele reiskosten vergoed. De basis is een salaris van 2.022 euro bruto bij een fulltime dienstverband.

Heb je interesse in deze functie of een vraag, neem dan vóór 1 januari contact op met Susanna Leliman via sleliman@nvj.nl.