Het pensioenakkoord 'leeft'

vrijdag 14 juni 2019

Afgelopen woensdag is de email uitnodiging verstuurd aan leden van de NVJ, de FNV en andere aangesloten bonden. Leden van de NVJ hebben deze alleen via email ontvangen, FNV leden ontvingen ook een envelop thuis. Stemmen is mogelijk tot zaterdag 15 juni 12:00 uur. Kijk dus goed in je email en ook in je ongewenste email/spambox; doordat de email via een onafhankelijke externe partij verstuurd is, is er extra kans dat email niet aankomt.

Vrijdagmiddag/avond 14 juni ontvangen NVJ-leden via email een herinneringsemail. Emailadressen van leden die zich gemeld hebben bij de NVJ die de eerste email niet ontvingen vanwege foutieve of ontbrekende emailadressen zijn toegevoegd.

De NVJ ontving veel inhoudelijke vragen: het pensioenakkoord leeft is de duidelijke conclusie. Het standpunt van de NVJ en het SER advies over dit akkoord publiceerde de NVJ eerder hier.

Heb je technische problemen bij het stemmen? Zoals in de stemoproep staat, kun je contact opnemen met FNV via 020 753 2660. Houd dan je lidmaatschapsnummer en je persoonlijke stemcode uit je email over de stemoproep bij de hand.