Samenwerking NVF en Focus Magazine

dinsdag 26 mei 2020

Eric Brinkhorst heeft er al in de vorige nieuwsbrief over geschreven: de NVF werkt sinds kort samen met het tijdschrift Focus, het oudste fotografieblad in Nederland (106 jaar).

Hoe ziet de samenwerking eruit?

De NVF krijgt voortaan de mogelijkheid om in elke editie van het tijdschrift op het werk van leden te presenteren. Het eerste resultaat is te zien in Focus nummer 6, die sinds 26 mei in de winkels ligt. Daarin valt allereerst een interview met NVF-voorzitter Eric Brinkhorst te lezen. Daarnaast belicht NVF-lid Vincent Mentzel zijn (foto)moment en laat NVF-lid Wilbert Bijzitter enkele representatieve voorbeelden van zijn werk zien.

“In Focus is altijd ruimte geweest voor journalistieke fotografie, omdat het een belangrijke stroming in de fotografie is”, aldus Roos Schouw, hoofdredacteur en uitgever Focus. “Met deze samenwerking zal er nu elke maand journalistieke fotografie te zien zijn met een achtergrondverhaal van de beste fotografen. En dat is mooi!”

Kortingsactie abonnementen

Focus Magazine biedt NVF-leden ook een aantrekkelijke korting op de papieren editie én de PDF-variant van het tijdschrift. De uitgever is bezig om een speciale kortingscode voor de NVF te maken. In de tussentijd kunnen geïnteresseerde NVF-leden een abonnement afnemen door naar focus@focusmagazine.nl te mailen met vermelding hun NVF-lidmaatschap en de speciale kortingsactie.

Papieren abonnement

  • Normale prijs jaar (11 edities): 68,00 euro incl. btw
  • NVF-aanbieding 1ste jaar: 47,60 euro incl. btw (30% korting)
  • NVF-aanbieding rest looptijd: 54,40 euro incl. btw (20% korting)

PDF-abonnement

  • Normale prijs jaar (11 edities): 45,00 euro incl. btw
  • NVF-aanbieding 1ste jaar: 31,50 euro incl. btw (30% korting)
  • NVF-aanbieding rest looptijd: 36,00 euro incl. btw (20% korting)

Over Focus

Focus is het oudste en meest toonaangevende fotografiemagazine in Nederland. Al 106 jaar is het een kweekvijver van talent. Bekende namen als Erwin Olaf, Carl De Keyzer, Inez van Lamsweerde en Rineke Dijkstra hebben in het verleden door Focus hun eerste stap naar roem kunnen zetten.

Bekende en onbekende fotografen passeren nog steeds de revue waaronder Susanne Middelberg, Koos Breukel, Eddy van Wessel, William Rutten, Hans Aarsman, Saskia Boelsums, Bas Meelker, William Rutten, Ewa Cwikla, Maria Svarbova, Robin de Puy, Cynthia Boll, Anais Lopez, Marvel Harris.

In Focus komen alle takken van sport aan bod: van journalistieke fotografie, tot kunst-, sport-, documentaire-, natuur- en portretfotografie.