Spreekuur NVJ op het Mediapark

dinsdag 9 april 2013

NVJ-leden werkzaam bij de landelijke publieke omroepen met vragen over eventueel afgekondigde reorganisaties of het Sociaal Plan kunnen gebruik maken van een speciaal spreekuur van de NVJ. Van 16 mei tot en met 27 juni zal elke donderdag een spreekuur worden gehouden op het Mediapark in Hilversum.

Langzaam maar zeker druppelen de eerste fusie- en reorganisatieplannen bij de landelijke publieke omroepen binnen. Het creëert zeker helderheid, maar roept ook veel vragen op. De NVJ is er voor de leden om hem bij te staan in deze onzekere tijden.

Mocht je het idee hebben dat je baan op het spel staat dan is het zaak om zo snel mogelijk contact op te nemen met de afdeling Juristen & Advocaten. Zij zullen je individueel begeleiden en adviseren. Dat is onderdeel van het lidmaatschap. Zij zijn elke werkdag telefonisch te bereiken tussen 14.00-17.00 uur.

Heb je algemene vragen over eventueel afgekondigde reorganisaties of het Sociaal Plan, dan kun je gebruik maken van het spreekuur van de NVJ. Van 16 mei tot en met 27 juni zal elke donderdag een spreekuur worden gehouden op het Mediapark.

Het betreft een individueel spreekuur, dus vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dat kan heel simpel door een mail te sturen naar omroep@nvj.nl. Zet in de mail welke donderdag je een afspraak wilt en ook welke tijd je voorkeur heeft. Mocht de donderdag echt niet goed uit komen, dan is in overleg uiteraard ook een afspraak op een ander moment mogelijk.
De NVJ organiseert tevens ledenvergaderingen mocht daar behoefte aan zijn. Ook dit kun je doorgeven via omroep@nvj.nl.