De Tegel organiseert een online programma met bestuurslid Tonya Sudiono

maandag 4 januari 2021

Op maandagavond 18 januari organiseert De Tegel in samenwerking met Beeld en Geluid Den Haag een inhoudelijk online programma over de weerbaarheid van de journalistiek tegen machtsmisbruik. Het programma wordt geleid door hosts Amber Kortzorg en Ivar Lingen (journalistiek leider Den Haag FM) en ons ViP bestuurslid Tonya Sudiono! Het programma start om 19.00u en het belooft een hele inspirerende avond te worden.

Gedurende de avond gaan de hosts in gesprek met enkele winnaars van De Tegel 2019. Jan Kleinnijenhuis en Pieter Klein (Winnaars Onderzoek), Jolanda van de Beld en Aldert Bergsma (Winnaars Pionier) en Ruben Kocx (Winnaar Storimans) vertellen meer over de dilemma's die je als journalist vóór, tijdens en na je werk tegen kunt komen. Hiernaast wordt er met Bart Brouwers (voorzitter De Tegel) vooruitgekeken naar het nieuwe Tegel jaar. De avond ziet er als volgt uit:

19.00 – 19.25 Bart Brouwers (voorzitter De Tegel)
19.25 – 19.50 Jolanda van de Beld en Anouk Kootstra (winnaars Pionier)
19.50 – 20.10 Pieter Klein en Jan Kleinnijenhuis (winnaars Onderzoek)
20.10 – 20.30 Ruben Kocx (winnaar Storimans)

Heb jij een vraag die je wil voorleggen aan een van de winnaars? Of heb je een algemene vraag over De Tegels? Stuur jouw vraag dan in naar vereniging@nvj.nl en dan zorgen wij ervoor dat deze meegenomen wordt. Uiteraard kun je ook gedurende de avond zelf al jouw prangende vragen stellen.

Inschrijven voor het evenement kan via deze link.