Tegemoetkoming ontwikkelkosten voor alle (foto)journalisten en programmamakers

dinsdag 15 juni 2021

Jezelf continue blijven ontwikkelen is belangrijk. Wil jij aan je vak- of loopbaanontwikkeling werken door middel van een studie, cursus, een training of loopbaancoaching of een stage? Dan kun je financiële ondersteuning krijgen van fonds Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling), een initiatief van Platform ACCT. Zowel freelancers als werknemers in loondienst komen in aanmerking.

Werken aan je vak-ontwikkeling

Werktuig PPO is een fonds voor de creatieve sector en media en stimuleert professionele ontwikkeling en loopbaankansen voor alle werkenden en werkzoekenden in deze sector. Dit doen zij door je te ondersteunen in je vak- en loopbaanontwikkeling. Via Werktuig PPO kun je tot maximaal €2000 van je ontwikkelkosten vergoed krijgen. 

Freelancer

Wil je als zzp-er gebruik maken van het fonds Werktuig PPO? Dien dan zo spoedig mogelijk een aanvraag. Als je deze voor 1 juli 2021 indient - en je aanvraag wordt gehonoreerd -, dan krijg je twee derde van het bedrag vergoed (tot een maximum van €2.000). Na 1 juli vervalt deze regeling en krijg je maximaal een derde van de kosten vergoed (tot een maximum van €2.000).

Bekijk dan alle informatie en voorwaarden op de website van het fonds Werktuig PPO.


Heb je vragen of opmerkingen hierover, dan kan je contact opnemen met NVF-secretaris Milen van Boldrik via mvanboldrik@nvj.nl.