Uitbreiding aanbod loopbaanbegeleiding

woensdag 3 februari 2021

De NVJ werkt al enkele jaren samen met Media Movers op het gebied van loopbaanbegeleiding. Met ingang van deze week is het aanbod persoonlijke begeleidingstrajecten uitgebreid met Persoonlijke Ontwikkeling en Outplacement.

Wat wil je met je loopbaan? Zit je nog op de goede werkplek of wil je meer plezier en rendement halen uit je baan? Samen met Media Movers biedt de NVJ verschillende coachtrajecten aan om te zorgen dat jij je kan blijven ontwikkelen. Dat je weerbaar en flexibel blijft in een branche die dat nodig heeft. Of je nu behoefte hebt aan een eenmalig online gesprek van een uur of dat je begeleiding zoekt omdat je op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Voor elke situatie is er een oplossing op maat. Media Movers is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling van mediaprofessionals. Bekijk het aanbod.

Voel je meer voor een cursus in groepsverband? Ook dat kan. De NVJ Academy biedt een ruime keuze aan voor online en fysieke trainingen. Bekijk het aanbod op de site.