Uitnodiging

vrijdag 22 september 2017

Uitnodiging aan de NVJ leden van de sectie Plus

Elke organisatie, ook een vereniging, bestaat dankzij de leden. Zonder hun inzet en betrokkenheid gaat het niet. Om tegemoet te komen aan de communicatie met onze achterban nodigen wij je van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 15 november. Op veler verzoek staat ook de basiscursis Digitale Media op het programma, in samenwerking met NVJ Academy. 

Datum: woensdag 15 november 2017
Tijd     :     12:00-14:00 uur ALV
                 14:00-16:00 uur cursus
                 aansluitend borrel

Locatie:   NVJ kantoor, Donauweg 10, Amsterdam (Gebouw West)

Algemene Ledenvergadering. Tijd: 12:00-14:00 uur
Interesse om te komen? Meld je dan alvast aan. Mail o.v.v. 'ALV' naar jverhoef@nvj.nl (NVJ secretaris sectie Plus). De stukken worden later toegestuurd. 

Basiscursus Digitale Media. Tijd: 14:00-16:00 uur
De NVJ Academy verzorgt een speciaal ontwikkelde basiscursus voor journalisten die meer willen weten over digitale mogelijkheden en sociale media. Journalisten werken steeds vaker multimediaal of maken gebruik van digitale middelen, zoals sociale media. Wil je hier meer over weten en wil je dit toepassen in je eigen praktijk? Kom dan naar deze basiscursus. Deelname is gratis voor sectie Plusleden. 
Vijftien leden die het eerst een e-mail sturen aan nvjacademy@nvj.nl o.v.v. Basiscursus Digitale Media,  kunnen deelnemen aan de cursus, zodat individuele begeleiding is verzekerd. (Alleen de eerste vijftien aanmeldingen ontvangen bericht.)

Hopelijk tot ziens op 15 november!

Met vriendelijke groet,

Henk Wageman,

voorzitter sectie Plus

en

Jim Verhoef,

NVJ secretaris sectie Plus.