Vaste, payroll of freelance omroepmedewerker? We gaan graag met je in gesprek

woensdag 21 november 2018

In de gezamenlijke campagne ‘Programma’s maken heeft een prijs’ gaan de NVJ en de FNV de komende maanden langs diverse regionale en landelijke publieke omroepen om met medewerkers in gesprek te gaan. Het eerste bezoek is aan de medewerkers bij RTV Rijnmond.

Het doel is om heen en weer goed geïnformeerd te worden over belangrijke ontwikkelingen die voor de publieke omroepen toekomst bepalend kunnen zijn. Tegelijkertijd vestigen de NVJ en FNV de aandacht op goede arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden van omroepmedewerkers.

Tegenover je enorme inzet als omroepmedewerker staat het recht op een fatsoenlijke betaling en zeggenschap over je werk. Vaste, payroll of freelance omroepmedewerker? We gaan graag met je in gesprek.

Om in deze koude periode de medewerkers een warm gevoel te geven, nemen we voor iedereen soep mee. Dus kom een kop soep halen en stuur dit bericht door naar je collega’s die nog geen lid zijn. Ook zij zijn van harte uitgenodigd voor een kop soep en een inhoudelijk goed gesprek.

Datum, tijd en locatie

  • Dinsdag 27 november, tussen 11.45 en 13.00 uur
  • RTV Rijnmond, Lloydstraat 23, 3024 EA te Rotterdam, vlakbij de ingang