Verkrijgbaar tot en met zondag: early bird tickets Festival De Ondernemende Journalist

woensdag 26 juni 2019

Heb jij vrijdag 27 september al in je agenda gezet? Dan vindt in Utrecht voor de allereerste keer het Festival De Ondernemende Journalist plaats, het grootste festival voor journalisten. Bestel nu je early bird ticket en bespaar 20% op je reguliere ticket! Deze vroegboekactie duurt tot nog tot en met zondag 30 juni.

>> Bestel nu je early bird ticket en bespaar 20% op je reguliere ticket! 

Deze indrukwekkende line-up kunnen we nu alvast bekendmaken (en wordt nog aangevuld):

Jake Halpern (Pulitzer Prize 2018), Sheila Sitalsing (journalist en columnist), Annemarie van Gaal (ondernemer, investeerder en auteur), Femke en Ilse van Velzen (bekroonde filmmakers),Daniel Howden (managing director at Lighthouse Reports), Haroon Ali (reisjournalist), Geesje van Haren (Small Stream Media; VersPers), Simone Berghuys (beeldredacteur, Evert Nieuwenhuis (journalist en columnist), Mark van Baal (Follow-This), Frederike Geerdink (journalist), Yasmina Aboutaleb (journalist), Jeroen Swolfs (fotograaf, wereldreiziger, schrijver), Guido van Nispen (onafhankelijk adviseur), Nicole Segers (fotograaf), Irene van der Linde (journalist), Ingrid van Alphen (taalwetenschapper), Jochem Dijckmeester (pensioenonderhandelaar), Marlies Bloemen (muzikant, theatermaker),​ Hadassah de Boer (dagvoorzitter).

Wat kun je op deze dag verwachten?

Diverse sessies over ondernemerskansen; debatten over diversiteit in de media, en over onafhankelijk blijven als je ook commerciële klussen aanneemt; do’s & don’t bij het onderhandelen; een inkijkje in buitenlandse newsrooms, tips over beeldselectie, Artificial Intelligence in de journalistiek; hoe maak je een goede podcast; de samenwerking tussen schrijvend journalist en fotograaf; taalverandering en maatschappijverandering; de risico’s van reisjournalistiek; datajournalistiek en cyberveiligheid.

En uiteraard is het Festival vooral ook dé plek om te netwerken, je collega’s te ontmoeten en om lekker te eten en drinken.

Een gezamenlijk initiatief van NVJ, Auteursbond, NVF en ViP

Het Festival De Ondernemende Journalist is een nieuw initiatief en een samenvoeging van Het Festival van de Journalistiek (ViP) en het FreelancersFestival (Auteursbond, NVJ en NVF). Laat je inspireren door best practices, innovatieve start-ups en samenwerkingen van ondernemende journalisten, fotografen en adviseurs.

Tot en met zondag: bestel nu je early bird ticket

De early bird tickets zijn de meest voordelige kaarten van het festival en alleen in de maand juni verkrijgbaar. Ze kosten slechts:

  • €16,- voor leden van de NVJ, NVF en de Auteursbond (reguliere prijs €20,-)
  • €12,- voor studentleden (reguliere prijs €15,-)
  • €32,- voor niet-leden (reguliere prijs €40,-)

Wees slim en grijp deze kans. Je bespaart 20% op de reguliere ticketprijzen – lekker gevarieerd eten is hierbij inbegrepen.
 

>> Tickets bestel je hier en stay tuned voor meer informatie

Je moet ingelogd zijn op de site om gebruik te maken van de korting.


De Ondernemende Journalist 2019

> Wanneer: vrijdag 27 september 
> Hoe laat: 13.00 - ca. 21.30 uur 
> Waar: Muntgebouw, Leidseweg 90, 3531 BG Utrecht