Villamedia zoekt een enthousiaste medewerker Sales Binnendienst

woensdag 1 februari 2023

Villamedia.nl is het leidende online platform voor vacatures, freelance opdrachten en stages in de media- en communicatie. Wegens de pensionering van een collega zoeken we een nieuwe medewerker Sales Binnendienst (32-36 uur).

Wat ga jij doen?

Je hebt dagelijks klantencontact met bedrijven en organisaties die een vacature willen plaatsen op villamedia.nl. Je adviseert hen over het beste product en sluit de overeenkomst. Het contact verloopt grotendeels via mail en telefoon.

Na het sluiten van de overeenkomst plaats je de vacature op de onlinekanalen van villamedia.nl.  Ook doe je aan klantenbinding – en werving en informeer je klanten over hoe succesvol hun vacatureplaatsing op Villamedia is verlopen. Je verdeelt het werk in overleg met je twee collega’s en je manager.

Wat mag je van Villamedia verwachten?

Naast een collegiale werkomgeving, een goed salaris en informele sfeer bieden wij alle ruimte voor persoonlijke groei. We geven je veel vrijheid om zelf invulling te geven aan jouw werkzaamheden en zijn groot fan van eigen initiatief. Bij aanvang bieden we een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband. Verder kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden die de CAO Uitgeverijbedrijf volgen;
  • Een kantoor van alle gemakken voorzien;
  • De mogelijkheid om (na de inwerkperiode) deels thuis te werken;
  • 25 vrije dagen per jaar (bij een fulltime dienstverband);
  • Een PNO pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Eigen laptop;
  • Geen weekend- of avondwerk.

Wat verwachten wij van onze nieuwe Medewerker Sales Binnendienst?

Om deze rol bij Villamedia goed te vervullen ben je proactief en heb je een pragmatische instelling. Je kunt vrijuit communiceren op elk gewenst niveau, bent klantgericht, commercieel ingesteld en beschikt over een gezonde portie doorzettingsvermogen. Daarnaast heb jij een afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau, schrijf je foutloos Nederlands en heb je minimaal 3-5 jaar werkervaring. Je werktijden worden in principe verdeeld over vijf dagen, vier dagen is bespreekbaar.

Over Villamedia

Villamedia.nl is, naast een website en magazine over journalistiek, het leidende online vacatureplatform voor de journalistiek en communicatie. Maandelijks plaatsen we meer dan 200 vacatures van (media)bedrijven en -organisaties die nieuwe medewerkers zoeken, zowel voor een vaste baan, een tijdelijk contract, een freelance opdracht of een stageplaats.

Villamedia maakt onderdeel uit van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ), de grootste journalistieke beroepsorganisatie van Nederland.

Wij zijn gevestigd aan de Johannes Vermeerstraat 22 in Amsterdam, vlak bij het Museumplein en prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Enthousiast geworden?

Ben jij de Medewerker Sales Binnendienst die wij zoeken en geïnteresseerd in deze functie? Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dolf Rogmans, manager vakontwikkeling bij de NVJ, 06-51853370 of drogmans@villamedia.nl. Je sollicitatie met motivatie kun je mailen naar vacature@nvj.nl. Reageren kan tot en met woensdag 15 februari. 

De gesprekken vinden in de laatste week van februari plaats. Reacties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.