ViP-actie Haagsch College: de rol van de centrale banken door Nout Wellink

maandag 20 januari 2014

Voor iedereen die wil weten welke rol de centrale banken tijdens de crisis hebben gespeeld en nog altijd spelen, zal Nout Wellink tijdens het Haagsch College op maandag 27 januari antwoord geven op ondermeer de volgende vraag: hoe groot is de invloed van centrale banken nu echt? 

Nout Wellink was president van DNB (De Nederlandsche Bank), lid van de raad van bestuur van de ECB (Europese Centrale Bank) en voorzitter BIS (Bank for International Settlements). Sinds 2012 is hij lid van de raad van bestuur Bank of China.

Leden van NVJ Vers in de Pers (ViP) kunnen voor de helft van de prijs het Haagsch College bijwonen. Zij betalen 15 euro in plaats van 30 euro. Mail reserveringen@newscollege.nl voor de actiecode en reserveer via de website. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. 

Haagsch College in Nieuwspoort is een initiatief van NewsCollege, opgericht door Vincent Rietbergen en Freek Ewals. Vanuit het hart van politiek Den Haag geven belangrijke hoofdrolspelers en de beste analisten colleges over de thema’s die het nieuws beheersen.