ViP-actie: Jaap de Hoop Scheffer over de macht van Europa

donderdag 5 december 2013

Haagsch College in Nieuwspoort: voor iedereen die wil weten hoe Europa er op het gebied van veiligheid en macht voor staat.
18 december in Den Haag: De Hoop Scheffer gaat in dit college in op de vraag welke plek Europa heeft in de wereld. Wat is de invloed van de eurocrisis op de veiligheid van ons continent en wie (of wat) is onze grootste vijand?

De Hoop Scheffer is voormalig secretaris-generaal van de NAVO en oud-minister van Buitenlandse Zaken. Op dit moment is hij hoogleraar internationale politiek en diplomatieke praktijk aan de Universiteit van Leiden.

Natuurlijk is er een ViP-korting! Betaal €14,50- i.p.v. € 30,-. Mail reserveringen@newscollege.nl voor de actiecode en reserveer hier. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.
Haagsch College in Nieuwspoort is een initiatief van NewsCollege, opgericht door Vincent Rietbergen en Freek Ewals. Vanuit het hart van politiek Den Haag geven belangrijke hoofdrolspelers en de beste analisten colleges over de thema’s die het nieuws beheersen.