ViP-leden uitgenodigd voor bijeenkomst Jong Nieuwspoort

dinsdag 22 januari 2013

Op 31 januari organiseert Jong Nieuwspoort, de jongerencommissie van Perscentrum Nieuwspoort, gericht op jonge journalisten, politici, voorlichters en lobbyisten, een bijeenkomst waar gepraat wordt over de kansen en gevaren van het kabinet Rutte-Asscher. ViP-leden zijn van harte uitgenodigd om hun verwachtingen over het kabinet te delen.

Na een spannende verkiezingsstrijd heeft het kabinet Rutte-Asscher de eerste paar maanden achter de rug. Tijdens de campagne hebben de twee partijen elkaar flink bestreden, maar toch is het gelukt om snel tot een regeerakkoord te komen. De onrust over de zorgpremie heeft laten zien dat die samenwerking bij vlagen kwetsbaar kan zijn. De vraag is dus wat er zal gebeuren bij de eerste echte test van het kabinet. Kortom: tijd om vooruit te blikken welke uitdagingen het komende jaar voor het kabinet in petto heeft. Een aantal jeugdige ervaringsdeskundigen is uitgenodigd om de kansen, en gevaren voor het kabinet te belichten. Onder andere Sander de Rouwe (Kamerlid CDA), Mohammed Mohandis (Kamerlid PvdA) en Rob Goossens (Sp!ts) zullen hun voorspellingen doen voor wat het kabinet het komende jaar te wachten staat.
Tijdens het debat zijn ook ViP-leden van harte uitgenodigd om hun verwachtingen te delen. Na afloop zal er een borrel zijn.Datum: 31 januari 2013

Tijd: 18.00 – 19.30 uur – aansluitend borrel

Locatie: Nieuwspoort
, Den Haag

Aanmelden: via dit formulier