Vrijkaarten film Big Boys Gone Bananas!

woensdag 31 oktober 2012

Movies that Matter On Tour presenteert in de maand november de film Big Boys Gone Bananas! in 15 steden door heel Nederland. In deze hedendaagse ‘David versus Goliath’-vertelling neemt één man het op tegen een grote voedselproducent en betaalt daarvoor een hoge prijs. De NVJ geeft in samenwerking met Movies that Matter tien maal twee vrijkaarten weg voor een vertoning in een stad naar keuze.

De Zweedse filmmaker Fredrik Gertten legt bloot hoe een multinational geen enkel middel schuwt om vertoning van zijn film BANANAS!* uit 2009, te voorkomen. Om het imago te redden lijkt alles geoorloofd; zelfs de vrijheid van meningsuiting wordt op het spel gezet.

Gratis naar deze film? De NVJ geeft in samenwerking met Movies that Matter tien maal twee vrijkaarten weg voor een vertoning in een stad naar keuze. De eerste tien leden die een mail sturen winnen de kaarten. Mail zo snel mogelijk (vóór vrijdag 9 november) naar info@moviesthatmatter.nl o.v.v. Winactie NVJ. Vergeet niet naam, adres en gewenste stad van vertoning te vermelden.

Klik hier voor meer informatie over de film, vertoningsdata, tijden en locaties .

Stichting Movies that Matter opent ogen voor mensenrechten en menselijke waardigheid door film.