Vrijkaarten uitreiking Canon Zilveren Camera

dinsdag 23 januari 2018

Op zaterdag 3 februari worden tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaars bekendgemaakt van de Canon Zilveren Camera 2017 en de Prijs voor Storytelling. Ook wordt voor de eerste keer de Paul Peters Fotoprijs uitgereikt. Wil je deze feestelijke bijeenkomst in Museum Hilversum bijwonen? De NVF mag een aantal toegangskaarten aan haar leden weggeven. Wees er snel bij, want op is op.

Vanaf 22 januari staan de genomineerden voor de Canon Zilveren Camera op de website van de Zilveren Camera. De genomineerden voor  de nieuwe Prijs voor Storytelling worden op 1 februari bekendgemaakt tijdens een speciale De Donkere Kamer in Museum Hilversum.

De categorieën binnen de Zilveren Camera zijn: Nieuws internationaal (enkel en serie); Nieuws nationaal (enkel en serie); Nieuws regio (enkel en serie); Documentair nationaal, serie; Documentair internationaal, serie; Personen in het nieuws (enkel en serie); Politiek (enkel en serie); Sport (enkel en serie); Kunst, Cultuur en Entertainment (enkel en serie). En uiteraard de Canon Zilveren Camera: de foto of serie die in de ogen van de jury zowel fotografisch als in journalistiek opzicht het afgelopen jaar het best vertegenwoordigt.

Wil je de uitreiking bijwonen?

De NVF mag een aantal toegangskaarten aan haar leden weggeven. Stuur een e-mail naar nvf@nvj.nl. Wees er snel bij, want op is op.

Zilveren Camera boek

Alle NVJ- en NVF-leden ontvangen op 2 maart het Zilveren Camera jaarboek met daarin de belangrijkste nieuwsmomenten van 2017 in beeld vastgelegd. Dit boek is binnenkort ook verkrijgbaar in de NVJ-shop.