Webinar PersVeilig voor leidinggevenden

donderdag 16 maart 2023

Hoe zorg je ervoor dat jouw redacteurs, verslaggevers, freelancers en mediaprofessionals veilig hun werk kunnen doen en de risico’s op bedreiging, intimidatie en geweld tijdens het journalistieke werk zo klein mogelijk blijven? Hoe geef je inhoud aan veiligheidsbeleid en wat kun je doen aan preventie? 

Deze onderwerpen en meer komen op dinsdag 4 april van 11.30 – 12.00 uur aan bod tijdens het PersVeilig webinar voor leidinggevenden binnen de journalistiek.

In dit half uur voorzien Peter ter Velde, projectleider PersVeilig en Thijs Wagenaar, directeur Secure2Go,  jou als leidinggevende van kennis en praktische stappen om jouw medewerkers veilig op pad te sturen en veilig te laten werken. 

Wat onveiligheid betekent en hoe een werkgever het verschil kan maken, horen we van Tim Hofman, die in een videobijdrage zijn persoonlijke verhaal deelt. 
PersVeilig organiseert dit webinar voor leidinggevenden in samenwerking met Secure2Go, samenwerkingspartner van PersVeilig op het gebied van persoonsalarmering. 

Zet de datum vast in je agenda. Binnenkort kun je je via de website van PersVeilig aanmelden voor dit webinar.