Werk jij bij de Publieke Omroep? Wij gaan graag met je in gesprek

woensdag 8 januari 2020

Vanaf 13 januari gaat een belteam van de NVJ aan de slag om leden werkzaam bij de publieke omroep te bellen. We willen graag informatie inwinnen over onderwerpen die op dit moment spelen bij de publieke omroep, zoals onzekere en losse contracten, werkdruk, loonverschillen tussen mannen en vrouwen, inschaling van jonge makers en de Mediabrief van minister Slob.

Er speelt veel bij de publieke omroep en ook 2020 is opnieuw een belangrijk jaar. Daarom wil de NVJ zich extra inzetten voor programmamakers werkzaam bij de landelijke en regionale publieke omroep. Zo wordt de mediabrief van minister Slob omgezet in concreet beleid. Ook horen wij vaak terug dat de werkdruk bij de publieke omroep erg hoog is, terwijl budgetten krimpen. Verder is er nog steeds geen cao-akkoord.

Waar lig jij het meeste wakker van? Wat wil je dat de NVJ weet over jouw werksituatie? Om dat direct van jou te horen gaan wij de komende weken onze leden bij de publieke omroep bellen. Een gesprek duurt maximaal 15 minuten. We hopen je te spreken.