Werkdruk in afgelopen jaren sterk toegenomen

donderdag 31 oktober 2019

De werkdruk is in de afgelopen drie jaar sterk toegenomen, aldus ruim 950 journalisten die mee hebben gedaan aan de enquête die de NVJ heeft gehouden over werkdruk. Ervaar jij ook werkdruk en wil je weten hoe je werkbelasting aanpakt? Kom dan naar de bijeenkomst Maak je niet (werk)druk! Zo pak je het aan op 20 november in De Observant in Amersfoort.

Wat de achtergronden zijn van die toegenomen werkdruk hoor je tijdens de bekendmaking van de resultaten van de enquête die is ingevuld door ruim 950 respondenten.    

  • Journalisten Rianne Meijer, Lisanne van Sadelhoff en Wouter van Dijke gaan met elkaar in gesprek over werkdruk. Waar lopen ze tegenaan, hoe blijft het leuk en wat gaat er juist wel goed?
  • Brigit Kooijman, freelance journalist en cursusleider van Timemanagement legt uit hoe je regie krijgt over je eigen agenda en wat je kunt doen tegen uitstelgedrag.
  • Thijs Launspach, psycholoog en schrijver van onder andere het boek Fokking druk, vertelt wat je zelf kunt doen tegen werkdruk en hoe je een burn-out kunt voorkomen.

Datum & locatie

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 november om 19:00 bij De Observant (Stadhuisplein 7 te Amersfoort), op loopafstand van het treinstation. De inloop is vanaf 18:30.

>> Ga hier naar meer informatie en aanmelding >>

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de NVJ-secties Tijdschriften, ViP en Zelfstandigen.