Yvonne Dankfort stopt als manager NVJ Academy; Dolf Rogmans wordt manager Vakontwikkeling

dinsdag 2 november 2021

Na 30 jaar carrière bij de NVJ stopt Yvonne Dankfort als manager van de NVJ Academy. Zij gaat per 1 januari 2022 met pensioen. Dolf Rogmans start per november als manager Vakontwikkeling bij de NVJ. In deze nieuwe functie blijft hij uitgever van Villamedia en wordt onder meer ook verantwoordelijk voor de NVJ Academy.

Yvonne Dankfort (foto Remco Gielen)

Yvonne Dankfort begon haar carrière bij de NVJ als secretaris van de secties huis-aan-huisbladen en nieuwsbladen en de sectie tijdschriften waar de publieks-, opinie- en vaktijdschriften onder vallen. ‘Ik ben trots dat ik als secretaris een steentje heb kunnen bijdragen aan de emancipatie en arbeidsvoorwaardenontwikkeling van deze secties. Daarnaast vond ik met de komst en groei van NVJ Academy een prachtige balans in mijn werk. Ik heb vele journalisten ontmoet die het fijn vinden om weer iets te leren en te werken aan kwaliteitsverbetering.’ In de komende week verschijnt een interview met Yvonne op de website over haar jaren bij de NVJ. 

Dolf Rogmans is sinds 1 januari 2008 hoofdredacteur van Villamedia. ‘Je moet een titel blijven vernieuwen en dat heb ik samen met de redactie nu een paar keer gedaan. Ik vind het goed dat een andere hoofdredacteur met een frisse blik naar Villamedia gaat kijken. Tegelijk ben ik blij dat ik als uitgever nog betrokken blijf’, aldus Rogmans over zijn vertrek.