nvjacademylogo.png


Voor iedereen

De NVJ Academy organiseert educatieve activiteiten voor mediaprofessionals. Het cursus­aanbod wordt samengesteld op basis van de actuele ontwikkelingen in het vak. De praktijkgerichte cursussen bieden verdieping en zijn tevens een goede gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten.


Incompany trainingen

Bij voldoende animo binnen uw organisatie is het mogelijk cursussen incompany te organiseren. Kijk hier voor een overzicht en de kosten.

Incompany trainingen

Nieuw: cursus Onderzoeksjournalistiek

Onderzoeksjournalistieke vaardigheden worden steeds belangrijker voor journalisten, of ze nu in de verslaggeving werken of buroredactie doen, sportjournalist zijn of voor een regionaal medium werken. In deze nieuwe cursus maak je kennis met de theorie, methoden en technieken van onderzoeksjournalistiek.

Lees verder

Starters: Toon je expertise

Hoe kom je als starter in de journalistiek binnen bij een opdrachtgever of werkgever? In de speciaal ontwikkelde workshop 'Toon je expertise' leer je een zo’n overtuigend mogelijke eerste indruk maken.

Naar de workshop

Mentoren gezocht!

Ben jij die doorgewinterde (foto)journalist die het leuk vindt om je kennis en ervaring te delen met een starter? Meld je voor 6 september aan als mentor voor de vijde editie van het NVJ Mentorenprogramma.

Info en aanmelden

CRKBO geregistreerd

NVJ Academy staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en is daardoor vrijgesteld van BTW.


Cursus Verslaggeving in Conflictgebieden

Hoe benader je roadblocks? Welk hotel reserveer je? En hoe ga je om met gijzelingssituaties. Dit en meer in de 3-daagse training Verslaggeving in Conflictgebieden op 18, 19 en 20 september. Nu met 50% korting voor iedere zelfstandige in de media.

Meer weten

Zo ontvang je korting bij de NVJ Academy

Werk jij als zelfstandige in de media? Dan krijg je 50% korting op veel cursussen! Om gebruik te kunnen maken van de ZZP-korting maak je een account aan in MijnNVJ. Hierin geef je aan dat je als zelfstandige in de media werkt. Lees hier hoe je dat doet.


Contact NVJ Academy

Yvonne Dankfort, manager
Myrte Derks, coördinator
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy
Routebeschrijving


  • Tot 50% korting bij de NVJ Academy
  • NVJ Perskaart aanvragen
  • Juridische hulp bij werkgerelateerde kwesties

Wanneer je nu lid wordt ontvang je het eerste jaar 25% korting op je contributie. Daarnaast ontvang je gratis het Zilveren Cameraboek 2018.

Volledige aanbod

Ontvang het laatste cursusaanbod van de NVJ Academy