nvjacademylogo.png

Gratis video tutorials

Wil je je als zelfstandige verdiepen in verzekeringen en pensioen? Bekijk dan onze drie gratis tutorials over pensioen, aov en broodfonds.

Bekijk de video 's

Academy cursussen uitgesteld

In verband met Corona worden alle cursussen van de NVJ Academy tot en met 1 juni afgelast. Ben je ingeschreven voor een cursus binnen deze periode dan ontvang je je geld terug. Je kunt je dan opnieuw inschrijven voor een cursus in het najaar.

Bekijk het aanbod

FAQ annulering cursussen

Hoe zit het met de annulering van mijn cursus in verband met Corona, krijg ik mijn geld terug en hoe lang duurt dit? Antwoorden op deze en andere vragen vind je in de FAQ.

Ga naar FAQ

Cursussen voor mediaprofessionals

De NVJ Academy organiseert cursussen en trainingen voor mediaprofessionals. Het cursus­aanbod wordt samengesteld op basis van de actuele ontwikkelingen in het vak. De praktijkgerichte cursussen bieden verdieping en zijn tevens een goede gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten.

Lees verder

Zo ontvang je 50% korting bij de NVJ Academy

Werk jij als zelfstandige in de media? Dan krijg je 50% korting op veel cursussen, ook als je geen NVJ-lid bent. Om gebruik te kunnen maken van de ZZP-korting maak je een account aan in MijnNVJ. Hierin geef je aan dat je als zelfstandige in de media werkt. Lees hier hoe je dat doet.

Bekijk het aanbod

Incompany trainingen

Bij voldoende animo binnen uw organisatie is het mogelijk cursussen incompany te organiseren. Kijk hier voor een overzicht.

Incompany trainingen

Ontvang het laatste cursusaanbod van de NVJ Academy

* verplicht
  • Tot 75% korting bij de NVJ Academy
  • NVJ Perskaart aanvragen
  • Juridische hulp bij werkgerelateerde kwesties
  • Gratis lid zolang je studeert!
     

Wanneer je nu lid wordt ontvang je het eerste jaar 25% korting op je contributie. Daarnaast ontvang je gratis het actuele Zilveren Cameraboek.

Word lid

CRKBO geregistreerd

NVJ Academy staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en is daardoor vrijgesteld van BTW.

Contact

Yvonne Dankfort, manager
Myrte Derks, coördinator
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy
Routebeschrijving