NVJ Academy

.

3 mei 2017: Workshop 'Overleven in conflictgebieden'

Als eerbetoon aan Jeroen Oerlemans organiseert de NVF i.s.m. de NVJ Academy op de dag van de Persvrijheid de workshop 'Overleven in conflictgebieden'. De workshop wordt gegeven door Jan-Joseph Stok en Peter ter Velde.

Meer informatie

Summer School Financiële Journalistiek

Ben je een net afgestudeerde journalist en heb je maximaal drie jaar ervaring? Schrijf je uiterlijk 22 mei in voor de Summer School Financiële Journalistiek. In vijf dagen ontdek je hoe de relatie is tussen nieuws en geld.

Meer informatie

Ontvang het laatste cursusaanbod van de NVJ Academy

Voor iedereen

De NVJ Academy organiseert educatieve activiteiten voor mediaprofessionals. Het cursus­aanbod wordt samengesteld op basis van de actuele ontwikkelingen in het vak. De praktijkgerichte cursussen bieden verdieping en zijn tevens een goede gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten.

Karin Lassche: ‘Opfrissen is noodzakelijk’

Karin Lassche is redacteur en tekstschrijver. Na een lange tijd in loondienst te hebben gewerkt voor verschillende werkgevers werd ze vijf jaar geleden zelfstandig onder de naam Klasse Tekst. Lassche volgt regelmatig trainingen bij de NVJ Academy.

Lees verder

Contact & Service

Yvonne Dankfort, manager
Myrte Derks, coördinator
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy
Routebeschrijving

CRBKO geregistreerd

NVJ Academy staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en is daardoor vrijgesteld van BTW.

Maak je collega lid en krijg € 25

Ben je lid en tevreden over de NVJ? Misschien is het lidmaatschap dan ook interessant voor je collega. Wordt je collega betalend lid dan ontvang jij 25 euro op je rekening.

Naar het formulier