NVJ Academy

.

NVJ Academy

StatLine
donderdag 21 september 2017
Verslaggeving in conflictgebieden
maandag 25 september 2017
Community Management
donderdag 28 september 2017

Mentorenprogramma 2017

Wil je je verdiepen in onderzoeksjournalistiek? Of wil je beter leren fotograferen? Maak nu kans op 12 uur professionele assistentie bij jouw vraagstuk door één van de deelnemende mentoren. De NVJ helpt jou bij je journalistieke uitdaging. Let op: aanmelden kan via e-mail tot en met zondag 8 oktober 2017.

Meer informatie

4-daagste training Videojournalistiek

De NVJ Academy organiseert in samenwerking met Karakter.tv de 4-daagse cursus Videojournalistiek. Leer de camera hanteren, verhaalopbouw en monteer je eigen korte reportage. 2, 3, 11 en 12 oktober in het Mediapark in Hilversum.

Meer informatie

Ontvang het laatste cursusaanbod van de NVJ Academy

‘Het geluk om de Summerschool te mogen volgen’

Kirsten van Loon is projectmedewerker Geld & Recht bij de Consumentenbond. Ze deed mee aan de vierdaagse Summerschool Financiële Journalistiek van de NVJ Academy.

Lees verder

Voor iedereen

De NVJ Academy organiseert educatieve activiteiten voor mediaprofessionals. Het cursus­aanbod wordt samengesteld op basis van de actuele ontwikkelingen in het vak. De praktijkgerichte cursussen bieden verdieping en zijn tevens een goede gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten.

Contact & Service

Yvonne Dankfort, manager
Myrte Derks, coördinator
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy
Routebeschrijving

Maak je collega lid en krijg € 25

Ben je lid en tevreden over de NVJ? Misschien is het lidmaatschap dan ook interessant voor je collega. Wordt je collega betalend lid dan ontvang jij 25 euro op je rekening.

Naar het formulier

CRKBO geregistreerd

NVJ Academy staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en is daardoor vrijgesteld van BTW.