nvjacademylogo.png


Voor iedereen

De NVJ Academy organiseert educatieve activiteiten voor mediaprofessionals. Het cursus­aanbod wordt samengesteld op basis van de actuele ontwikkelingen in het vak. De praktijkgerichte cursussen bieden verdieping en zijn tevens een goede gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten.


Starters: Toon je expertise

Hoe kom je als starter in de journalistiek binnen bij een opdrachtgever of werkgever? In de speciaal ontwikkelde workshop 'Toon je expertise' leer je een zo’n overtuigend mogelijke eerste indruk maken.

Naar de workshop


Anne-Maaike Ekkelkamp: ‘Dit is wie ik ben’

Anne-Maaike Ekkelkamp (23) is freelance tekstschrijver en cultuurblogger. Ze zette zichzelf op de kaart met haar bureau Eigentijds Media, mede dankzij de cursus Toon je Expertise van de NVJ Academy.

Lees verder

CRKBO geregistreerd

NVJ Academy staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en is daardoor vrijgesteld van BTW.

Summer School Financiële Journalistiek

Inschrijven niet meer mogelijk. Om financiële journalistiek kan niemand heen. Of het nu gaat om schulden bij lagere inkomens, belastingtrucs van profvoetballers, de krapte op de woningmarkt of de tekorten op de arbeidsmarkt. Voor journalisten is het noodzakelijk dat ze iets van dit onderwerp af weten. Volg daarom de 4-daagse Summer School Financiële Journalistiek.

Info (= vol)

Zo ontvang je korting bij de NVJ Academy

Werk jij als zelfstandige in de media? Dan krijg je 50% korting op veel cursussen! Om gebruik te kunnen maken van de ZZP-korting maak je een account aan in MijnNVJ. Hierin geef je aan dat je als zelfstandige in de media werkt. Lees hier hoe je dat doet.


  • Tot 50% korting bij de NVJ Academy
  • NVJ Perskaart aanvragen
  • Juridische hulp bij werkgerelateerde kwesties

Wanneer je nu lid wordt ontvang je het eerste jaar 25% korting op je contributie. Daarnaast ontvang je gratis het Zilveren Cameraboek 2018.

Volledige aanbod

Contact NVJ Academy

Yvonne Dankfort, manager
Myrte Derks, coördinator
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy
Routebeschrijving

Ontvang het laatste cursusaanbod van de NVJ Academy